Close

Om Teamplayer

Teamplayer er blandt landets førende leverandører af merchandising, produktdemonstrationer og butiksmålinger.

Kom, vi gør det som et team
Navnet Teamplayer er ingen tilfældighed. Vores berettigelse ligger i, at vi er en Teamplayer, der sammen med dig som kunde gør en markant forskel ude i detailhandlen. Vores mål er altid, at alting klapper, når du har bedt os løfte en opgave. Og vi ved af erfaring, at jo bedre vi arbejder sammen som et team, jo bedre resultater kan vi skabe sammen.

Altid en teamplayer i nærheden af dig
Vi har tæt dialog med dig før, under og efter selve den opgave, du har betroet os, og vi vil hellere ringe til dig fem gange for meget end en gang for lidt. Vi er selv 100 procent tilgængelige på telefon og mail, så du skal bare tage fat i os.

Vi er mere end 100 medarbejdere fordelt over hele landet, så vi er altid lige i nærheden, når du vil os noget.

Dine produkters forlængede arm
Vi fungerer som dine produkters forlængede arm i alt hvad vi gør. Det betyder fx, at vi lægger os i selen hver dag for at positionere dine produkter optimalt ude i butikkerne. Så optimalt, at man skulle tro, det var vores egne produkter.
Samtidig lægger vi stor vægt på at være en kompetent samarbejdspartner for butikkerne. Vi vil være dem butikkernes ledere og medarbejdere rådfører sig med, når de har behov. Og vi vil være dem, som de rigtig gerne vil arbejde sammen med. Derfor gør vi meget ud af at opføre os pænt og præsentabelt, når vi bringer vores viden og faglighed i spil.